Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1
Offline
mihai
la data de Vin Iul 20, 2018 2:01 am


mihai

Membru

Membru
Yahoo Messenger este acum mort, dar puteți obține o copie a pisicilor Yahoo_messenger_hero_image


Yahoo Messenger, aplicația de mesagerie de pionierat care a schimbat utilizatorii pe Internet, este acum oficial moartă. Pentru a reaminti, compania din California, cu sediul in California, a anuntat luna trecuta ca ar ucide Yahoo Messenger. Utilizatorii nu mai pot accesa discuțiile în aplicații și serviciul nu va mai funcționa. În timp ce sunteți în același timp, trebuie să îl descărcați. Yahoo a declarat că utilizatorii își pot salva istoricul de chat pe calculatorul lor.

Yahoo îndreaptă utilizatorii spre aplicația de mesagerie de grup, numită Yahoo Squirrel. Aplicația este în prezent în versiune beta și utilizatorii pot solicita o invitație. După cum am menționat, în timp ce nu puteți accesa Yahoo Messenger, utilizatorii pot descărca computerul personal sau dispozitivul. Pentru a face acest lucru, mergeți la cererea de site și conectați-vă. Selectați o metodă de verificare, apoi introduceți cheia contului. Faceți clic pe Descărcați, introduceți e-mailul în care doriți să trimiteți fișierul istoric al pisicilor, faceți clic pe OK, verificați e-mailul pentru fișier și descărcați-l de acolo de pe dispozitiv.

Chiar dacă aveți aplicația instalată pe telefonul dvs., nu veți putea accesa sau să vă conectați la Yahoo Messenger. Yahoo recomandă utilizatorilor să șterge aplicația după ce utilizatorii salvează istoricul chat-lor.

Pentru a aminti, Yahoo Messenger a fost lancei de la Stanford absolventi Jerry Yang și David Filo în 1998 și a reușit să ruleze pentru o lungă de 20 de ani. În primii săi ani, serviciul a fost folosit ca o alternativă la e-mailuri și mesagerie prin SMS. Cu toate acestea, odată cu apariția telefoanelor inteligente, Facebook și, în cele din urmă, WhatsApp, Yahoo Messenger și-a pierdut aburul și a început să schimbe utilizatorii. Alte servicii care includ MSN Messenger, AOL, ICQ și chiar Orkut.

În timp ce utilizatorii sociali pot fi deranjați de această dezvoltare, unii comercianți de petrol și alți comercianți ar putea să nu fie atât de fericiți. Tehnologia Yahoo a revoluționat industria, ajutând la introducerea unei noi ere de comunicare de mare viteză. comercianții de petrol, administratorii fondurilor speculative, planificatoare de conducte, brokeri și chiar cumpărători brokerii-au nave de rafinărie a continuat să utilizeze Yahoo Messenger la nivel global pentru comunicarea de afaceri de zi cu zi, chiar și când toată lumea sa oprit.

Http://diversforum.forumgratuit.ro

Mesaj [Pagina 1 din 1]