Foto

  Cum să activați reîmprospătarea noului Material Design Chrome pe desktop și iOS  • Va rugam sa va autentifica?i pentru a raspunde.

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  #1
  Offline
  mihai
  la data de Vin Aug 03, 2018 10:39 pm


  mihai

  Membru

  Membru
  Google a lucrat la un design material pentru desktop și mobil în câțiva ani, iar elementele de proiectare încep să facă o versiune stabilă a browserului. Chrome 68, lansat la începutul acestei săptămâni, include în prezent componente ale reîmprospătare a designului de material ascuns în spatele versiunilor iOS și desktop. Chrome 68 pentru Android nu include încă modificările de refresh ale Designului de Material.

  În timp ce versiunea pentru desktop include un aspect mai alb, versiunea mobilă a Chrome are o reproiectare mai drastică pe iOS. Google deplasează comenzile de navigare în partea de jos a ecranului și revizuiește pagina de filă nouă pentru a fi mai utilă. Modificările de navigare înseamnă că butoanele înainte și înapoi sunt acum în partea de jos, plus accesul la file, setări și un nou buton de căutare. Noul buton de căutare este o modalitate rapidă de a ajunge la bara de adrese pentru moment, ceea ce este ideal dacă utilizați un telefon cu un afișaj foarte mare.

  Cum să activați reîmprospătarea noului Material Design Chrome pe desktop și iOS LBMzJNoqobgMnZFN?format=jpg&name=small

  Google nu și-a făcut încă loc în jurul filelor din Chrome pe desktop. Acestea au apărut pentru prima oară în dezvoltatorii Chrome încă din aprilie, dar sunt încă în browser. Iată cum puteți să activați componentele reînnoirii Designului de materiale pe desktop și iOS:

  CHROME DESKTOP

  1. Navigați la chrome://flags/#top-chrome-md
  2. În "UI Layout pentru cromul de top al browserului" schimbați opțiunea din meniul implicit pentru a reîmprospăta
  3. Reporniți Chrome pentru a vedea modificările

  CHROME IOS

  1. Navigați la chrome://flags/#top-chrome-md
  2. În "UI Refresh Phase 1" selectați activat
  3. Reporniți Chrome pentru a vedea modificările  tradus de mihai, pentru utilizatorii care folosesc google chrome.

  Http://diversforum.forumgratuit.ro

  Mesaj [Pagina 1 din 1]  Copyright @ 2018-2020 by D.F.R ~> All rights reserved.