Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1
Fuera de línea
mihai
la data de Dum Feb 03, 2019 1:22 pm


mihai

Asistent

Asistent
În decembrie 2018, am anunțat decizia noastră de a închide Google+ pentru consumatori în aprilie 2019, din cauza utilizării reduse și a provocărilor implicate în menținerea unui produs de succes care să răspundă așteptărilor consumatorilor. Dorim să vă mulțumim pentru participarea la Google+ și să furnizați pașii următori, inclusiv modul de descărcare a fotografiilor și a altui conținut.

În 2 aprilie, contul dvs. Google+ și paginile Google+ pe care le-ați creat vor fi închise și vom începe să ștergeți conținut din conturi Google+ de consum. Fotografiile și videoclipurile de pe Google+ din Arhiva albumelor și din paginile dvs. Google+ vor fi, de asemenea, șterse. Puteți descărca și salva conținutul, doar asigurați-vă că faceți acest lucru înainte de luna aprilie. Rețineți că fotografiile și videoclipurile copiate în siguranță în Google Foto nu vor fi șterse.

Procesul de ștergere a conținutului din conturile de consum Google+, Google+ Pages și Arhiva albumului va dura câteva luni, iar conținutul poate rămâne în acest moment. De exemplu, utilizatorii pot vedea în continuare părți din contul lor Google+ prin jurnalul de activități și un anumit conținut Google+ pentru consumatori poate rămâne vizibil pentru utilizatorii G Suite până când se elimină Google+ de consum.

Începând cu 4 februarie, nu veți mai putea crea noi profiluri, pagini, comunități sau evenimente Google+. Consultați Întrebările frecvente complete pentru mai multe detalii și actualizări care au condus la închidere.

Dacă sunteți proprietar sau moderator al comunității Google+, puteți să descărcați și să salvați datele pentru comunitatea Google+. Începând cu luna martie 2019, vor fi disponibile date suplimentare pentru descărcare, inclusiv pentru autor, corp și fotografii pentru fiecare post comunitar dintr-o comunitate publică. Aflați mai multe

Dacă vă conectați la site-uri și aplicații utilizând butonul de conectare Google+, aceste butoane vor înceta să funcționeze în următoarele săptămâni, dar în unele cazuri pot fi înlocuite cu un buton de conectare Google. Veți putea totuși să vă conectați cu Contul dvs. Google ori de câte ori vedeți butoanele Google Sign-in. Aflați mai multe

Dacă ați utilizat Google+ pentru comentarii pe propriile site-uri sau pe alte site-uri, această funcție va fi eliminată din Blogger până pe data de 4 februarie și pe alte site-uri până pe 7 martie. Toate comentariile dvs. Google+ pe toate site-urile vor fi șterse începând cu 2 aprilie 2019. Aflați mai multe

Dacă sunteți un client G Suite, Google+ pentru contul dvs. G Suite ar trebui să rămână activ. Contactați administratorul dvs. G Suite pentru mai multe detalii. De asemenea, vă puteți aștepta la un aspect nou și la noi caracteristici în [CENZOR] AI GRIJĂ LA LIMBAJ.ând. Aflați mai multe

Dacă sunteți un dezvoltator care utilizează API-uri Google+ sau Google+ Sign-in, faceți clic aici pentru a afla cum vă va afecta acest lucru.

De la toți cei din echipa Google+, vă mulțumim că ați făcut Google+ un astfel de loc special. Suntem recunoscători pentru grupul talentat de artiști, constructori comunitari și lideri de idei care au făcut Google+ casa lor. Nu ar fi fost același lucru fără pasiunea și dedicarea voastră.

Http://diversforum.forumgratuit.ro

Mesaj [Pagina 1 din 1]