Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1
Offline
mihai
la data de Dum Apr 07, 2019 2:55 am


mihai

Membru

Membru
Nume / Prenume: mihai
Varsta: 21
Nr. Mesaje: 71 (cu acest topic 72)
Vechime forum: am fost pe forumu ăsta, de când era diversforum.dust.tv, ajunsesem administrator, ca să îl ajut pe rekool Very Happy
Experinta administrare/moderare : 50%
Cunostinte css, html, javascript... :  mici
Categoria de moderare dorita : General ~> Zona Utilizatorilor, și dacă se poate și zona forumgratuit, unde mai postez una-alta...
Cu ce ne-ai putea ajuta ? : am ajutat în trecut, când era adresa diversforum.dust.tv ~> aici aveți și un topic: https://www.diversforumromania.com/t80-legenda-ca-aici , știu că acest forum are activitate mică... dar cu resurse forumgratuit (teme, tutoriale, cerere suport), poate îl ridicăm!

Http://diversforum.forumgratuit.ro

#2
Offline
PolitehnicaT
la data de Dum Apr 07, 2019 2:03 pm


PolitehnicaT

Moderator

Moderator
Salut ! Forumul nu e gata complet, timpul nostru e limitat si printre framturi, incercam sa ne mai ocupam de el.  Din cate vad in istoric, ai interdictie de a mai face parte din staff. Nu stiu motivul, cert e ca administratorul de atunci ti-a interzis asta. Regulamentul nu mai e acelasi, regulile sunt mult mai aspre, ma cam indoiesc sa te primeasca inapoi, in fine. O sa ma consult si cu tehnicianul sa vad daca-i de acord si o sa-ti comunic raspunsul.

#3
Offline
mihai
la data de Dum Apr 07, 2019 4:53 pm


mihai

Membru

Membru
@PolitehnicaT a scris:Salut ! Forumul nu e gata complet, timpul nostru e limitat si printre framturi, incercam sa ne mai ocupam de el.  Din cate vad in istoric, ai interdictie de a mai face parte din staff. Nu stiu motivul, cert e ca administratorul de atunci ti-a interzis asta. Regulamentul nu mai e acelasi, regulile sunt mult mai aspre, ma cam indoiesc sa te primeasca inapoi, in fine. O sa ma consult si cu tehnicianul sa vad daca-i de acord si o sa-ti comunic raspunsul.
Ok, Mulțumesc de informație!

Http://diversforum.forumgratuit.ro

#4
Offline
PolitehnicaT
la data de Lun Apr 08, 2019 11:48 am


PolitehnicaT

Moderator

Moderator
Am cazut de comun acord sa te primim inapoi, insa fara drept de avansare in grad(maxim Moderator). Asta e conditia, vreau sa-mi comunici daca esti de acord sau nu.

#5
Offline
mihai
la data de Lun Apr 08, 2019 11:58 am


mihai

Membru

Membru
@PolitehnicaT a scris:Am cazut de comun acord sa te primim inapoi, insa fara drept de avansare in grad(maxim Moderator). Asta e conditia, vreau sa-mi comunici daca esti de acord sau nu.
Sunt de acord, vreau să-mi îndrept greșeala Very Happy

Http://diversforum.forumgratuit.ro

#6
Offline
PolitehnicaT
la data de Lun Apr 08, 2019 12:00 pm


PolitehnicaT

Moderator

Moderator
Acceptat

#7
Offline
Continut sponsorizat

Mesaj [Pagina 1 din 1]