Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1
Offline
mihai
la data de Dum Apr 14, 2019 1:15 am


mihai

Membru

Membru
Apple va lansa anul acesta iPhone Pro. Va fi cel mai scump telefon produs vreodată de compania americană Apple-va-lansa-anul-acesta-iphone-pro-va-fi-cel-mai-scump-telefon-produs-vreodata-de-compania-americana_size1

Nu va fi 5G, nu va fi nici pliabil. Va fi însă un telefon care va îngloba tot ce are Apple mai bun acum și care pregătește consumatorii pentru viitoarele tehnologii.


În timp ce producătorii de telefoane pe Android au intrat în cursa pentru modele 5G și pliabile, Apple va lăsa aceste două inovații pentru anul 2020, când va avea o perspectivă clară asupra concurenței.

Până atunci, Forbes notează că Apple ar putea veni în 2019 cu 5 noi modele de iPhone, având în prim plan un model de top denumit iPhone Pro.

Ideea unui iPhone Pro a apărut deja de câțiva ani, iar anul acesta sunt cele mai mari șanse să o vedem și în realitate.

Singura problemă? Cel mai probabil vom asista la lansarea celui mai scump model de iPhone fabricat vreodată, ceea ce nu este foarte îmbucurător.

iPhone Pro ar urma însă să aibă display OLED, foarte probabil de 6.5 inch, un șasiu mai subțire, cameră triplă pe spate, cu senzori foarte buni, încărcare wireless reversibilă și sistem de încărcare super rapid 18W Lightning-to-USB-C.

Sursa: Yoda.ro

Http://diversforum.forumgratuit.ro

#2
Offline
Haziri
la data de Lun Apr 15, 2019 10:51 pm


Haziri

Administrator

Administrator
Ce belea e. Pe bune numarul 1 la finete.

Mesaj [Pagina 1 din 1]