Foto

  Apple va lansa anul acesta iPhone Pro. Va fi cel mai scump telefon produs vreodată de compania americană  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde.

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  #1
  Fuera de línea
  mihai
  la data de Dum Apr 14, 2019 1:15 am


  mihai

  Asistent

  Asistent
  Apple va lansa anul acesta iPhone Pro. Va fi cel mai scump telefon produs vreodată de compania americană Apple-va-lansa-anul-acesta-iphone-pro-va-fi-cel-mai-scump-telefon-produs-vreodata-de-compania-americana_size1

  Nu va fi 5G, nu va fi nici pliabil. Va fi însă un telefon care va îngloba tot ce are Apple mai bun acum și care pregătește consumatorii pentru viitoarele tehnologii.


  În timp ce producătorii de telefoane pe Android au intrat în cursa pentru modele 5G și pliabile, Apple va lăsa aceste două inovații pentru anul 2020, când va avea o perspectivă clară asupra concurenței.

  Până atunci, Forbes notează că Apple ar putea veni în 2019 cu 5 noi modele de iPhone, având în prim plan un model de top denumit iPhone Pro.

  Ideea unui iPhone Pro a apărut deja de câțiva ani, iar anul acesta sunt cele mai mari șanse să o vedem și în realitate.

  Singura problemă? Cel mai probabil vom asista la lansarea celui mai scump model de iPhone fabricat vreodată, ceea ce nu este foarte îmbucurător.

  iPhone Pro ar urma însă să aibă display OLED, foarte probabil de 6.5 inch, un șasiu mai subțire, cameră triplă pe spate, cu senzori foarte buni, încărcare wireless reversibilă și sistem de încărcare super rapid 18W Lightning-to-USB-C.

  Sursa: Yoda.ro

  Http://diversforum.forumgratuit.ro

  #2
  Fuera de línea
  Haziri
  la data de Lun Apr 15, 2019 10:51 pm


  Haziri

  Moderator

  Moderator
  Ce belea e. Pe bune numarul 1 la finete.

  Mesaj [Pagina 1 din 1]  Copyright @ 2018-2019 by D.F.R ~> All rights reserved.