Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1
Offline
mihai
la data de Mar Apr 24, 2018 1:23 pm


mihai

Membru

Membru
Iată pașii în care Windows 10 trebuie să afișeze informațiile deținute corect de proprietar și de organizație pe computer.
Modificarea informațiilor despre proprietarul înregistrat și despre organizație în Windows 10 Windows-10-registeredonwer-organization
În mod implicit, Windows 10 nu mai permite utilizatorilor să își stabilească informațiile despre proprietar și organizație înregistrate în timpul instalării. În schimb, sistemul de operare utilizează informații prestabilite, cum ar fi adresa dvs. de e-mail dacă utilizați un cont Microsoft, "nume de utilizator" și "nume org" atunci când începeți cu un cont local sau "Utilizator Windows" dacă instalați Insider preview build.
Modificarea informațiilor despre proprietarul înregistrat și despre organizație în Windows 10 About-windows-registration-info
Despre Windows: previzualizare Insider (stânga), cont local (mijloc), cont Microsoft (dreapta)

De obicei, veți vedea aceste informații doar în Despre Windows, dar în timp ce există încă numeroase aplicații care caută aceste nume pentru a personaliza experiența pe Windows 10 sau computerul dvs. face parte dintr-o organizație, este bine să adăugați informațiile corecte.

În acest ghid Windows 10, vă vom face pașii pentru a schimba informațiile proprietarului și ale organizației înregistrate pe PC utilizând Registry.

Modificarea schimbării proprietarului și a informațiilor despre organizație utilizând Registrul

1. Utilizați tasta Windows + R pentru a deschide comanda Run.
2. Tastați regedit și faceți clic pe OK pentru a deschide Registrul.
3. Răsfoiți următoarea cale: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion
4. În interiorul tastei CurrentVersion (folder) căutați valoarea String RegisteredOwner. Dacă nu aveți șirul, va trebui să îl creați:
1. Faceți clic dreapta pe tasta CurrentVersion (folder), selectați New și faceți clic pe String Value.
Modificarea informațiilor despre proprietarul înregistrat și despre organizație în Windows 10 Create-owner-org-string-value_
2. Denumiți noua valoare a șirului RegisteredOwner și apăsați Enter.
3. Faceți dublu clic pe valoarea String Value RegisteredOwner și introduceți informațiile despre proprietarul înregistrat, care, de obicei, este doar numele dvs.
Modificarea informațiilor despre proprietarul înregistrat și despre organizație în Windows 10 Registered-owner-windows10
4. Faceți clic pe OK.
6. În interiorul tastei CurrentVersion (folder) căutați valoarea String RegisteredOrganization. Dacă nu aveți șirul, va trebui să îl creați:
7. Faceți clic dreapta pe tasta CurrentVersion (folder), selectați New și faceți clic pe String Value.
Modificarea informațiilor despre proprietarul înregistrat și despre organizație în Windows 10 Create-owner-org-string-value_
8. Faceți clic pe OK.
9. Închideți Registrul pentru a finaliza sarcina.

Odată ce ați finalizat pașii, puteți să verificați noile informații utilizând tasta Windows + R și să executați comanda winver pentru a vedea Despre Windows cu noile informații.

Tutorial scris în limba engleză de către Windows Central , editat și tradus în limba română, de către mihai, pentru utilizatorii diversforum.

Http://diversforum.forumgratuit.ro

Mesaj [Pagina 1 din 1]