Foto

  Driver Booster 5 gratuit  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde.

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  #1
  Fuera de línea
  mihai
  la data de Mar Mai 01, 2018 1:01 pm


  mihai

  Asistent

  Asistent
  One-Click Driver Updating & Fixing asigură un PC mai lină pentru dvs. și gameri!
  Driver Booster 5 gratuit Upd_driver

  Eroare mai mică a dispozitivului și PC mai stabil

  Nu ști de ce computerul dvs. îngheață sau întâlnește frecvent ecranul albastru al morții? Este recomandat să vă verificați driverele și să vă ajute Driver Booster. Poate identifica automat problemele șoferului de fiecare dată când îl lansați și actualizează rapid peste 1.000.000 de șoferi de PC depășite, lipsă și incorecte.

   
  Driver Booster 5 gratuit Sp_dl

  Nu proces ciudat, dar mai rapid

  Cu un algoritm avansat de compresie a driverului, un pachet de driver în Driver Booster ar fi cu cel puțin 30% mai mic decât dimensiunea originală, ceea ce poate reduce considerabil timpul de descărcare. De asemenea, Driver Booster permite descărcarea și instalarea driverelor în timpul timpului de așteptare al sistemului.
  Driver Booster 5 gratuit Upd_game

  Performanță mai bună în timpul jocurilor

  Este destul de supărat când încărcați jocul și se blochează la un anumit procent. Pentru a permite utilizatorilor să se bucure de o experiență de joc netedă și rapidă, Driver Booster nu numai că ajută la îmbunătățirea calității graficelor și a sunetului cu driverele PC corespunzătoare, dar poate și să detecteze și să actualizeze diferite componente ale jocului cu un singur clic.  Driver Booster 5 gratuit Pr_update

  Asigurare dublă pentru un PC mai sigur

  Pentru a asigura siguranța computerului utilizatorilor, Driver Booster oferă numai drivere WHQL calificate. De asemenea, pentru a face o asigurare dublă, Driver Booster poate salva automat o copie anterioară și poate crea un punct de restaurare a sistemului înainte de actualizare.

  Http://diversforum.forumgratuit.ro

  Mesaj [Pagina 1 din 1]  Copyright @ 2018-2019 by D.F.R ~> All rights reserved.