Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1
Offline
mihai
la data de Mar Mai 01, 2018 1:01 pm


mihai

Membru

Membru
One-Click Driver Updating & Fixing asigură un PC mai lină pentru dvs. și gameri!
Driver Booster 5 gratuit Upd_driver

Eroare mai mică a dispozitivului și PC mai stabil

Nu ști de ce computerul dvs. îngheață sau întâlnește frecvent ecranul albastru al morții? Este recomandat să vă verificați driverele și să vă ajute Driver Booster. Poate identifica automat problemele șoferului de fiecare dată când îl lansați și actualizează rapid peste 1.000.000 de șoferi de PC depășite, lipsă și incorecte.

 
Driver Booster 5 gratuit Sp_dl

Nu proces ciudat, dar mai rapid

Cu un algoritm avansat de compresie a driverului, un pachet de driver în Driver Booster ar fi cu cel puțin 30% mai mic decât dimensiunea originală, ceea ce poate reduce considerabil timpul de descărcare. De asemenea, Driver Booster permite descărcarea și instalarea driverelor în timpul timpului de așteptare al sistemului.
Driver Booster 5 gratuit Upd_game

Performanță mai bună în timpul jocurilor

Este destul de supărat când încărcați jocul și se blochează la un anumit procent. Pentru a permite utilizatorilor să se bucure de o experiență de joc netedă și rapidă, Driver Booster nu numai că ajută la îmbunătățirea calității graficelor și a sunetului cu driverele PC corespunzătoare, dar poate și să detecteze și să actualizeze diferite componente ale jocului cu un singur clic.Driver Booster 5 gratuit Pr_update

Asigurare dublă pentru un PC mai sigur

Pentru a asigura siguranța computerului utilizatorilor, Driver Booster oferă numai drivere WHQL calificate. De asemenea, pentru a face o asigurare dublă, Driver Booster poate salva automat o copie anterioară și poate crea un punct de restaurare a sistemului înainte de actualizare.

Http://diversforum.forumgratuit.ro

Mesaj [Pagina 1 din 1]