Foto

  IObit Uninstaller 7 gratis  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde.

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  #1
  Fuera de línea
  mihai
  la data de Mar Mai 01, 2018 1:03 pm


  mihai

  Asistent

  Asistent
  Nu mai există programe nedorite, plug-in-uri și aplicații Windows

  IObit Uninstaller 7 gratis Cl_software

  PC mai ușor și mai curat
  Fără nicio notificare, computerul dvs. este adesea ocupat de diferite tipuri de software, iar unele chiar abia folosite. Aceste programe nu doar ocupă spațiu, ci și încetinesc calculatorul. Noul IObit Uninstaller 7 elimină cu ușurință programele nedorite pentru a elibera spațiul pe disc și pentru a vă îmbunătăți performanța PC-ului.

  IObit Uninstaller 7 gratis Sp_browser
  Navigare mai sigură și mai rapidă
  Pluginurile și barele de instrumente rău intenționate adăugate în browserul dvs. pot colecta informațiile dvs. personale, cum ar fi istoricul de navigare pentru utilizare ilegală; unele pot chiar afecta experiența dvs. de navigare prin redirecționarea către site-uri de phishing. IObit Uninstaller 7 detectează plug-in-uri rău-intenționate, inclusiv adware-ul în timp real, puteți ușor să scăpați de ele cu ajutorul lui.

  IObit Uninstaller 7 gratis Cl_leftover
  Nu există fișiere rămase
  Dezinstalarea obișnuită nu poate șterge complet programele. Cu IObit Uninstaller 7, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la resturile. Când dezinstalați, IObit Uninstaller 7 elimină automat resturile cu o scanare de 120% mai rapidă. Chiar și acele fișiere rămase nu pot fi șterse de alte programe de dezinstalare; încă mai puteți conta pe asta.

  IObit Uninstaller 7 gratis Monitor_install
  Monitorizare instalare
  Pentru a garanta dezinstalarea completă, programul de dezinstalare IObit 7 monitorizează instalarea programului. Programele incluse și plug-in-urile pot fi ușor identificate; unele pe care nu le-ați observat niciodată au fost instalate pe computerul dvs. Iar când decideți să dezinstalați programul principal, aceste elemente incluse pot fi eliminate împreună.

  Versiunea FREE | Versiunea PRO

  Http://diversforum.forumgratuit.ro

  Mesaj [Pagina 1 din 1]  Copyright @ 2018-2019 by D.F.R ~> All rights reserved.