Foto

  [06.05.2018] Horoscop  • Va rugam sa va autentifica?i pentru a raspunde.

  Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  #1
  Offline
  Natty D.
  la data de Dum Mai 06, 2018 11:35 am


  Natty D.

  Asistent

  Asistent

  Berbec


  Berbecul pe 6 mai 2018 trebuie să analizeze cu atenție ceea ce gândesc și simt în relația lor. Ceea ce percepeți ca o răcire temporară ar putea avea rezultate extrem de periculoase. Există riscul ca partenerul dvs. să fi descoperit un interes secret, fie o pasiune secretă, fie un obicei rău care provoacă mari daune. Sarcina ta este să afli în timpul unei conversații clare dacă temerile tale sunt neîntemeiate. Dacă nu, asta e, ai scăpat basma curată și totul e doar în capul tău.
  Taur


  Pentru Taur, această zi va fi o perioadă de odihnă bine meritată de la tot stresul pe care l-ai suportat la locul de muncă. Duminica va fi mult mai bună dacă o veți petrece departe de agitația orașului. Du-te în țară, unde vei putea să-ți saturi corpul cu oxigen dătător de viață. Singura condiție este aceasta - nu exagerați cu munca, oricare ar fi ea, prin grădină sau așa. Nu uita că dacă te suprasoliciți, vei avea o nouă săptămână de lucru fără prea mult entuziasm. Ia-o ușor, e weekend, pune de un grătar, stai liniștit cu o berică sau ce-ți place să bei. Urmează o săptămână de foc.
  Gemeni


  Gemenii azi vor accepta cu bucurie vestea că una din rudele lor din străinătate va veni la ei în zilele următoare. Cu toate acestea, căutând în jur cu atenție, veți înțelege că nu doriți să distrați oaspeții într-un astfel de interior. Deci, vor începe noi necazuri pentru tine. Veți curăța casa, veți schimba perdelele cu altele noi, vei efectua aranjamente și alte astfel de activități menite să vă pregătească casa pentru vizita unui oaspete important. Și, să fim serioși, știi foarte bine că speri la cadoul despre care ați vorbit.
  Rac


  Racul va petrece această zi în culmea așteptărilor. O astfel de stare vă caracterizează la începutul unui proiect important și este lesne de înțeles. Totuși, nu trebuie să exaltați prea tare, lăsând starea de la început să vă acapareze complet ziua. Încercați să nu vă gândiți la ce se va întâmpla de luni încolo. Mai bine relaxează-te, ca să ai putere de muncă atunci când vei avea mai mare nevoie de ea. Citește, vizitează cel mai bun prieten sau uită-te la un film. Adună-ți puterile pentru săptămâna viitoare, căci vei avea nevoie de ele.
  Leu


  Leul pe 6 mai 2018 va fi acuzat de lăcomie și de minciuni. Cu astfel de critici, veți fi abordat de o persoană cu care ați visat să începeți o relație romantică. Această persoană nu va crede că vrei să fii cu ea nu pentru câștiguri financiare, ci doar pentru că această persoană evocă o atracție foarte mare. Pentru a le convinge de onestitatea și sinceritatea ta, nu căuta fraze complicate. Va fi de ajuns dacă le spui: "Dă-mi o șansă și îți voi dovedi că nu vreau să te folosesc deloc". În majoritatea cazurilor, cea mai simplă cale este cea mai bună, mai ales în dragoste. Faptele valorează mai mult.
  Fecioară


  Fecioara va putea achiziționa un obiect de înaltă calitate la un preț foarte avantajos. Această achiziție va fi un adevărat dar al soartei pentru tine. Este adevărat că poate eșua toată combinația dacă nu te găsești în locul potrivit la momentul potrivit. Tot ce este necesar de la tine să nu pierzi șansa este să îți iei în seamă intuiția. Astăzi, vă va ajuta nu numai în procesul de cumpărături, ci și în probleme personale. Intuiția vă va spune de care dintre admiratorii dvs. trebuie să vă apropiați și de care nu. Intuiția e cuvântul zilei pentru Fecioară.
  Balanţă

  Balanța astăzi va avea o limbă ascuțită. Faci unul dintre comentariile tale nepăsătoare și dintr-o dată o prietenie de durată, se va termina. Prietenul tău apropiat va lua cuvintele tale, rostite fără o intenție rea, ca lovitură puternică pentru vanitatea lui. Prin urmare, gândiți de multe ori înainte de a vorbi. În ansamblu, veți petrece duminica destul de bine. Seara, ar trebui să faceți o vizită pe la părinții dvs., deoarece ei caută foarte mult semne de atenție de la dvs. Nu-i mai lăsați să vă ducă dorul, mai ales că nu stau la mii de kilometri depărtare. Implicați-vă puțin, chiar dacă nu vp stă în fire.
  Scorpion

  Scorpionii astăzi nu au voie să-și pună interesele personale peste interesele familiei. Ascultați opiniile rudelor dvs. apropiate când compuneți scenariul pentru duminică. Deci, dacă rudele dvs. insistă că ar trebui să vă petreceți ziua într-un loc anume, asigurați-vă că petrecerea planificată nu intră în conflict cu timpul petrecut în familie. Este puțin probabil să treci așa cum ți-ai dori, pentru că familia ta nemulțumită te va bate la cap în mod constant, iar întâlnirea programată ar fi un eșec total. Petrece câteva ore cu ei, apoi du-te unde ai treabă. Problemă rezolvată.  Săgetător


  Săgetătorul pe 6 mai va pierde comunicarea cu o anumită persoană aflată la mare distanță. Aceasta va dispărea brusc din destinul tău, schimbându-și numărul de telefon și ștergându-și conturile online. Șocul te va cuprinde și o să încerci să faci pe Sherlock Holmes, căutând indicii despre unde se ascunde persoana care îți plăcea atât de mult și chiar îți făcusei planuri. Fără rost. Ar trebui să accepți cu umilință acest fapt și să lași această persoană să dispară. Oricum, viața ta nu s-a terminat. În plus, ce e mai bun abia te așteaptă, iar în această seară vă vei afla că cineva te iubea chiar sub ochii tăi și tu îți pierdeai timpul pe internet.
  Capricon


  Capricornilor nu li se recomandă astăzi să lase cel mai tânăr membru al familiei să se ocupe de o problemă. O persoană cu o experiență impresionantă de viață ar trebui să ia parte la eliminarea acestei probleme. Explicați copilului că nimeni nu poate forța vreodată o altă persoană să-l iubească și să îl placă. Faceți totul pentru a vă distrage copilul de experiențele neplăcute. Du-te la o cafenea împreună sau mergeți într-un centru comercial. Explică-i că viața e o nesfârșită luptă, dar și plină de bucurii.
  Vărsător


  Varsatorul astazi va trebui sa aleaga intre familie si prieteni. Indiferent ce alegeți, încercați să explicați cât mai elegant posibil refuzul către cealaltă parte. Încercați să combinați eliminarea problemelor prietenilor și familiei, mai ales dacă aceste probleme au rădăcini comune. Dacă reușiți, atunci sunteți un adevărat diplomat, precum și un strateg extraordinar, capabil să rezolve cele mai grele bătălii. După asta, întindeți o masă și chemați pe toată lumea, e timpul pentru distracție.
  Pești


  Pestii astazi nu trebuie să piardă nicio ocazie de a petrece cel putin cateva minute alaturi de cealalta jumatate. Persoana iubită va provoca o adevărată dramă în sufletul tău. E grav, pentru că dorește să se despartă de tine. Tu poate nu vezi asta, dar lipsa de afecțiune este un lucru dramatic în orice relație. Ia-ți angajamentul că vei fi mai drăgăstos sau renunță complet la relație dacă știi că nu poți. E groaznic să ții pe cineva lângă tine doar cu promisiune de dragoste sau afecțiune. Evaluează bine problema pentru că este vorba despre viitorul vostru împreună.

  #2
  Offline
  Petronel
  la data de Dum Mai 06, 2018 12:19 pm


  Petronel

  Membru

  Membru
  Interesant Smile

  Mesaj [Pagina 1 din 1]  Copyright @ 2018-2019 by D.F.R ~> All rights reserved.